Mitä NOTE. tekee?

NOTE. on turkulainen brändi, jonka kampaamo on vuodesta 2018 lähtien tarjonnut asiakkailleen korkealaatuista työjälkeä, sekä kouluttanut kansainvälisesti alalla työskenteleviä tekijöitä. Kampaamon välittömän ilmapiirin sekä standardin kautta haluamme mahdollistaa miellyttävän kokemuksen, joka ottaa hiukset osaksi omaa tyyliä ja syventää henkilökohtaista estetiikkaa.

Seuraavissa postauksissa avaamme NOTE.:n tekemistä koskevia sisältöjä – ensimmäisenä listalla NOTE.:n kampaamo.

Vuodesta 2018 toimineen NOTE.salonin tavoite on ollut osallistua katukulttuurin visuaaliseen ilmeeseen ja osallistua sekä henkilokohtaiseen, että kollektiiviseen visuaaliseen kulttuuriin.

NOTE. on ensisijassa halunnut tulla esille samaistuttavana brändinä, joka viestii henkilökohtaista tyyliä ja estetiikaa – koemme, että ihmisillä tulisi olla mahdollisuus pukeutua hiukseen aivan kuten vaatteeseen. Asiakkaiden henkilökohtaisiin preferensseihin nojaten pyrimme osallistumaan omalla osaamisellamme ihmisten tyylin täydentämiseen.

Käsityö vaatii teknisen osaamisen lisäksi myös ajatusta suunnitelulle – pukeutuminen on yksityiskohtien jäsentämistä sijoilleen. Olemme halunneet antaa kampaamon kävijöille mahdollisuuden tulla keskustelemaan maksutta hiuksen fiiliksestä ja sen mahdollisuuksista:

Halutessasi voit varata meiltä maksuttoman ajan konsultointiin – konsultoinnin tarkoitus on selkeyttää työvaiheita esimerkiksi hiusten vaalennuksen taustalla ja antaa hinta-arvio prosessista.

Konsultoinnin voit varata myös itsellesi, jos haluat tulla keskustelemaan hiuksen fiiliksen muuttamisesta – haluamme olla avuksi, jos koet asian kysymisen arvoiseksi.

Vaalennustyöt varaamme vain konsultoinnin kautta työn laadun takaamiseksi – konsultointiajan saat soittamalla meille, tai käymälle NOTE.:n kampaamossa.

Konsultoinnin saat kaikkiin NOTE.salonin töihin maksutta oli mielessäsi hiusten vaalennus, tai mikä tahansa kampaamo- tai parturityö. Haluamme selkeän toimintavan ja laadukkaan työskentelyn välityksellä toimia korkealaatuisena kampaamona Turussa.

Lämpimästi tervetuloa,

-NOTE.